humlan

hej hej!

morgonen började med ett surande ljud från fönstret och vi har/hade studie dag och då vill man ju prisis inte vakna kl 9 men men det var en humla den bor uppe i tacket. sen har jag  varit på blommona ett tagg så jag har inte hunnit blogga på ett nåt idag. ikväll blir det true blod sista avsnitet det är synd för det är ju så himmla bra. Jagkanske skriver mer sen. 

heeejjdåå!  

någon som vet?

hallo!

Undra om man har suttit vid datorn för länge när det börjar brännas på benen av datorn men jag kanske ska köpa tokio hotel skall till min mobbil men det gick typ inte spara bilderna. hur läger man ut vidjo klipp och sån nån som vet skriv komentar.
men  Awesome Lady Gaga Acapella Cover haha en jätte bra video. nu är min heder (vet inte hur det stavas) klar men jag vet inte hur man her in den.
nu ska mamma sitta men jag skriver  mer imorn vi har hemstudio dag det ska bli skönt.

hejdårå!

går inte att ladda upp bilden!

hej hopp!

urskiljer hehe att jag inte har skrivit på ett tag jag hat gjort så mycket jag har grävt ett stort hål om man kan säga det längst hela vägen han bad mig i höst men det tog lite lång tid men det var ganska bra för då kan jag göra av med pengarna nu istället.  igår kväll spelade jag och men stora syster harpan på datorn för alla ni som inte vet är det ett kort spel så kalat pasians som man också kan spela med en vanlig kortlek iaf så klarade jag och irja det och kosten täckte hela rutan om man säger så.

aja dom blev inte så bra och så irjas bild som hon ritade.  
men det gick inte att ladda upp den bilden konstigt.

men men nu ska jag typ läsa om jag orkar.

god natt!


stor snöhög

hej hej!

solen lysser man hör fåglarnar kvitter och det är så varmt i rummet så man måste öppna fönstret gud vad jag längtar till sommaren ok nu hör jag dock fåglarna som kvittrar och jag har har fönstret öppet men det är ändå inte sommar om jag står och tittar ut genom ett av mina fönster ser jag en stor snö hög men men man kan inte få allt här i livet jo men kanske inte på engång =D. Här är en bild på den STORA snö högen

haha den är så stor
men nu ska jag gå in och fika.

hej dååå!

så ska det inte låta

hejhopp!

Idag vet jag faktist inte vad jag har gjort jo jag har varit på brölop det var nina och johan mamma är johans kompis det var ganska skoj jag hade på mig mina kläder som jag ska ha på skolavslutningen jag är på mammas jobb så jag har inte något kort på dom kläderna. nu ser jag jag på så ska det låta eller det gör jag inte mamma och maria gör det så jag bara lyssnar på det. visste ni att så ska det låta är faithalla som är med i det har tränat på alla låtar som dom sjunger det tycker jag är dåligt.
hej då kanske skriver mer den.

god natt

hej hej!

jag har inte hunnit skriva nåt för jag har varit med kompisar och jag är så tröt så jag årkar inte skrivavad dom heter :P men men nu måste jag sluta skriva innan jag somnar.

god natt

korta inlägg äe också bra ibland xD

hejsan!

idag har jag klippt mig hos farmor det blev jätte bra jag kanske laddar upp en bild sen.  sen kanske jag ska vara med linnea och enya efter jag har ätit  men  men nu måste jag gå och äta!

hej då kanske inte hinner skriva någonting mer i dag.

Lunchrast!

hejhoppppp!

Lunchrast nu då till klockan ett det är skoj men det är ingen hemma så jag sitter ensam i köket först tänkte jag gå ner i lekstugan men jag årka inte bära ner datorn dit. det var nåt knas med det trådlösa internet igår så jag kunde inte skriva någonting mer igår det var tråkigt och så skrev jag ju att jag hade fått en blod blåsa igår men det heter blod bläma (vet inte hur det stavas) hehe nu vet ni det asså om ni inte visste det. jo här är kort på våra söta kaniner

det var i vintern men dom ville inte vara med på kort båda två
hon (molly) gillade inte blixten hehe

Men milly bryde sig inte.
sen har vi en till kanin som heter Ior men jag hade inga kort på han men men.

ska gå och titta på tv nu.

hej då!

ajj mitt finger!

hejsan!

Nu sitter jag här i lekstugan som vanligt och skriver men jag tror jag ska sluta att kalla det lekstuga för jag leker j prisis inte här inne jag är ju som mäst här och sover men jag kan inte kalla det för mitt rum för då säger irja att det också äe hennes och att hon får vara här och allt men det tycker inte jag men om ni komme på nån ide så skriv en kommentar här under. hehe efter skolan kom jag ju hem som vanligt och jag och Elias fortsatte att bygga på lådbilen men då blev Elias sur för nånting jag hade gjort och då är det inte så enkelt att hålla humöret uppe självså jag slutade och bygga och gick in men då klämde jag mig på nåt och då fick jag en stor blodblåsa (tror att det heter det) på fingret 

haha bilden är jätte dålig så jag lade inte upp den men man.
Men nu ska jag läse lite ur min tråkiga bok från skolan. 

hej då doo!  

det här ska jag nästan ha!

hejjhejj!

idag har jag inte hunnit skriva så mycket jag har byggt en lådbil med elias det va ganska kul eller det var faktiskt jätte kul och så fick vi granens lådbil fast vi var tvungna att bygga om hjulen fast va han inte klart med nån bil vi kanske ska fortsätta imorn och jag kom på att jag kan ta ett kort på dom en är ganska ful haha den vi  har byggt men den vi har fått av granen är röd och fin.  Iaf så har jag också varit med frida men bara en stund på eftermiddagen vi tränade på musikalen vi ska göra eller skriver man ska ha... i kören jag ska vara en kille som heter kasper hehe den handlar om asså musikalen handlar om att man inte ska sno och  förstöra saker och vi ska lära oss den utantill det kommer inte jag kunna hihi jo kanske vet inte. men men nu har det blivit ganska ordning här inne i lekstugan där jag bor. åå imorn blir det skola då ska jag ha på mig dom här kläderna

utom tajtsen jag ska ha svarta men men jag hade inge kort när jag har dom men så här kommer det typ se ut

haha inte riktigt men nästa.
nu ska jag sova men jag skriver imornbitti om jag hinner.

god natt eller god middag!


Lekstuga

goddddag!!

Nu sitter jag ensam i våran (lekstuga) och mysser jag ska snat såva det ska bli skönt hehe iaf så kan ni få se bilder på hur det blev inte så här förä  och sen äfter, 
men ser att jag inte har någon st röm kvar i mobbilen så jag måste springa in och hämta den.

god natt eller hej då!

mina nya kläder

heeeeejh!

haha jag hade bara lust att skrava h på slutet.  men men nu har jag tagit kort på mina kläder och skor jag köpte i går dem blev inte så bra men det är mycket enklare att ladda över korten med möbilen än kameran men här är korten hehe

                                   Mina skor

           Mitt linne och mina tajts (vet inte hur det stavas)  

 
           Min nya klänning, rosa jacka och svarta tajts

 

aja nu ska jag se på wild kids haha kanske skriver mer sen.

hej dåååå!


talang

hallllo!

Idag har inte hänt så mycket jag sitter i min säng och tittar på talang sen ska jag kanske vara med frida. Nu ska jag gå ner ovh äta pannkakor sen ska jag kolla på mina saker jag köpte i ume i går.  vi kom hem så sent i går så jag skrev inge haha jag somnade typ på två sik.  Men jag skriver mer sen. 

hej då!  

ume imorn då!

tjoooho!!

Det är kväll och jag ska snart gå och lägga mig jag måste kliva upp klockan halv 6 så jag hinner inte skriva något imorn tråkit men på lördag ska ni få se vad jag kommer köpa.
Men nu måste jag gå och lägga mig.

god natt eller för några god morgon! 

utväklingsamtal

halllllå!

Nu funkar det trådlösa bredbandet de är bra jag har jusst kommit hem från skolan och sitter och kollar på phineas och ferb det är inte så bra men men. Snart ska jag på utväklingssamtaltal (vet inte hur det stavas) det kommer bli jätte jätte kul neeeej jag bara skojar det kommer det inte men men man måste ju men slut tjatat på mitt tråkiga utväklingssamtal. sen ska jag inte göra så mycket.
men nu ska jag gå. hej då!   

typ börja blogga igen!

Heeeeeeeeeejsan!!!

Ursäkta att jag inte har skrivit på typ 100 år men jag har gjort så mtcket annat...hehe men nu ska jag försöka börja skriva igen. mamma och pappa har köpt trådlöst internettror att det heter det är inte säker) så nu kan jag sitta mycket mer hehe.
men nu  måste jag sova.

god natt eller för några god morgon.

RSS 2.0