stuggan

Hej hej!!  nu var det värkligen länge sedan jag skrev men men jag ska fara till emelies stugga i heligen det ska bli skoj!!









här är en bild på maskara (vet ente hue det stavas) jag köpte när jag var i lyksele den är värkligen bra men nu måste jag gå

hej hej!

Länge sedan!

Hej hej!!

det vae ett tagg sen jag skrev för att jag har varit i Lyksele och sen var jag i stuggan hela hellien och när jag kom hem på söndagen så var jag så tröt så jag årkade (och fick inte blogga) och i går asså söndags så sa mamma att jag inte fick heller för jag typ var sur jag kan inte första att hon tycker att jag är sur hihi. Men nu är mammma på jobbet så hon vet inte att jag sitter vid darorn jag skulle ta kort på mina saker som jag köpte men jag hinner inte för snart kommer pappa upp.
jag skriver imorn om jag får xD

hej då eller kanse god natt!

stuggan

Hejsan alla blogg läsare!

Nu sitter jag vid datorn och har tråkigt jag har nyss ätit och ska packa för jag ska till lyksele imorn och stuggan i heligen då kanse man kör litte skoter det ska bli skoj.
Men nu ska Elias sitta  så jag kan inte skriva någånting mer.

hej så!

Testamentet

hej hej!!

Nu ligger jag i sängen i åsele och lyssnar medan Elvira läser testamentet av laura trenter den är ganska bra jag har inte hört början och den är inte slut en :P Idag har vi varit på badet det var skoj fast det stog att det öppnade kl 11 så då för vi ditt 12 men då öppnade der 13:00 så v gat sitta och vänta i en timme och i hade inte med oss nåra mobilen så vi kunde inte smsa eller lyssna på musik det var int skoj. Elviras mormor har en litten damm så vi skotade fram den och åkte skriskor där fart vi hade inge skriskor så vi åkte på skorna.
jag kanse inte hinner skriva men imorn.

God natt!

åsele

Hej hej!!


idag är jag i åsele som jag skrev igår jag tog med mig min berbara dator så jag kunde skriva. idag har vi suttit vid datorn spelet spel och varit ute jag gat vakna 6 imorse så jag är ganska tröt men nu ska vi titta på tv.
jag kanske skriver mer sen.

 
hej då!


Kompis

Hej hej!!

Idag är jag med Emilia det är skoj hon har nyss kommit men men jag tror vi ska pyssla sen haha det ska bli roligt. Jag kanske inte kan skriva sen på ett tag för jag ska till åsele och vara med Elvira.

Hej då!

Filmkväll

Hej hej!!

nu sitter jag och se falm men sprang snabbt upp för at skriva lite som jag skrev på föra inlägget så var jag och frida ute och gick det var skoj jag hade kunnat vara ute i flera timmar men Frida var lat och ville gå hem haha. sen så såg jag på melodifestivale det var gannska oligt men alcazar gick ine vidare det var synd för jag tyckte att dom var bra.
men nu ska jag fortsätta se på filmen.

god natt!

Fint väder idag!!!

Hej hej!!

idag är det jätte fint väde men jag är lat och orkar inte gå ut men jag måste;P Jag och Frida ska gå på en prommenad mot min vilja:@ Jaja skriver mer sen.
Vi ska fixa en blogg till frida idag oxå skriver va dern heter sen.





Hejdå<3

Svenska

Hej hej!!

Nu har jag svenska det är inte roligt vi ska skriva nån berättelse den ska vara klar imorn men jag måste skriva hemma annars hinner jag inte klart. jag har inte skrivet på en vecka datorn har hängt sig varie gång jag har skrivit men nu har jag slutat så hinner inte skriva mer.

hej då!

RSS 2.0