dator eftermiddag

hej hej!!

Idag har vi haft matte prov jag tror det gick ganska bra, sen hade vi instäld teknik det var skoj skoj då pasade jag och Emelie på att städa skåpet ni får en bild på det imorn :P. Äfter det så gick jag hem och städa keninburen det var inte kul och det stank som bara den, men man har ju inge val man måste ju städa den nån gångxD
Här är det två bilder på mitt tack jag har satt upp några finna nya afiser eller pappa gjorde det om man ska vara noga. Men nus ka jag gå och dursha.

hej hej!

Kören

Hej hej!!

I kväll har jag varit och sjungit på försammligs hemmet då van jag en boll och en keps haha, kepsen var inte fin men men. det är inte heller Andra avenyn i dag det var inte skoj för det är så bra, imorgon har vi matte prov det kommer gå bra hoppas jag.

Bilden blev lite dålig men skit samma :P Men nu ska Irja sitta vid datorn.
God natt!

Fruktsalad med bara apelsiner!

hej hej!!

Jag har inte skrivit på ett tag men men. Har haft fysik prov i dag det gick ganska bra jag kunde typ inte 4 frågor av 30. Ikväll har jag varit på kören när jag skulle gå hem trodde jag att mina ben skulle lossna men det gjorde dom inte det var tur för jag behöver dom verkligen :P när jag kom hem så hade mamma köpt krämbullar och gjorde nån fruktsalad med typ bara apelsiner.


Här är min hinna bro som jag gjorde på tekniken Åler ville vara med så det är han som håller i bron :P
Min bro och Åler han ville också vara med på bilden

Men nu ska jag se på tv hej då!

Mufins

hej hej!! Jag vill bara säga att det var inte Andra avenyn i går det var os det var tråkigt men men. Idag har jag varit med min lila Nike det var skoj sen bakade jag mufins jag skulle ta kort på dom men han äta upp dom före :P. Idag hade vi teknik det var inte roligt alls men jag gjorde klart min bro och fick VG på det himmla stolt ä jag xD. Skulle lägga in en bild på bron men vet inte hur man göt. kommer inte kunna skriva fören på söndag eller måndag ska vara med Linnea i fjället. vi syns kanske hej hej!

Hejhej

Hej hej! Nu är det kväll och det är snart Andra Avenyn det är bra för alla som inte vet det så tycker jag ni ska se det. Det är på onsdagar kl:21.00 på 1:an. Idag efter skolan har jag varit med Enyaa det var skoj, vi satt mest vid datorn men det var också roligt. Är det nån som vet hur man laddar upp bilder?? och gör en heder. Vet inte hur det stavas men nu ska jag gå och titta på tv. hej hej!

Hejsan

Hej hej!!

Har lunch rast nu men jag börjar snart är med Enyaa och Linnea, engelska sen det blir skit tråkit. Men men man har ju knappast nå val. idag ska jag vara med Enyaa efter skolan det ska bli skoj, låvade en bild men hinner inte fixa det nu, kanse sen ikväll.

hej hej!

Badet

Hej hej!

Jag ska snart gå och bada med mammma och Elias det ska bli lite skoj tror jag men jobbigt. förra gången simmade jag tretti längder få se om jag simmar lika mycket ikväll.

Sen kören med Enya och Linnea och några till <33 efter det semlor det ska bli gott!!  men men mamma ropar, ska fara men tror inte att jag hinner skriva nå mer ikväll men imorrn ska jag lägga ut en bild om jag hinner.

Hej hej!


Lunch rast

Hej hej!
Nu har jag lunch rast i två och tio minuter roligt roligt, vi börjar snart så jag hinner inte skriva så mycket för jag har varit med Emelie och Mimmi, Det var jätte kallt ute så vi nästan frös ihjäl (ursäkta stavnigen) men nu börjar jag så jag måste gå.

hejhej!


Ny blogg!

Hej hej alla!
Typ skaffat en ny blogg fick hjälp av Irja det var skoj. men hon ska sitta vid datorn nu jag lovade henne det om hon skulle hjälpa mig, men men kanske skriver mer ikväll :P

Höres!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0